Underkläder med kvalité och passform i fokus | Swegmark
  • Fri frakt över 699 kr
  • 1-4 dagars leveranstid
  • Öppet köp 14 dagar
Hållbarheten sitter i vårt DNA

Hållbarheten sitter i vårt DNA

BH hållbarhet

I över 20 år har Underwear Sweden, med varumärkena Abecita och Swegmark, arbetat smart, fokuserat och konsekvent - som det första hållbara företaget i underklädsbranschen. Och än idag håller de ledningen mot en värld där hållbara underkläder är den enda vägen att gå.
Tänk på miljön och välj Natural!

Tänk på miljön och välj Natural!

BH hållbarhet

Låt oss presentera Natural och den är lika naturlig som den låter 💚Natural är tillverkad i ekologisk bomull samt fairtrade certifierad, för att vi på Swegmark bryr oss om moder natur och om människorna som arbetar på dessa bomullsfält.
Skötsel av din BH

Skötsel av din BH

BH

Swegmarks utlovar alltid hög kvalitet och komfort. Men för att behålla formen och se till att plagget håller länge så gäller det att ta hand om underkläderna. Rätt sorts tvätt och skötsel ökar livslängden på dina underkläder, så att du kan använda och trivas i dina plagg riktigt länge.
Lace Comfort - den perfekta mjuk-bhn!

Lace Comfort - den perfekta mjuk-bhn!

BH

Låt oss presentera Lace Comfort, en formpressad mjuk-BH med vackra detaljer i en tvåfärgseffekt. Perfekt T-shirt BH som passar under tunna plagg. Sydd 2-delad kupa och elastisk nederkant som ger bra stöd och hållning. Är du ute efter att känna dig kvinnlig, naturligt bekväm med bra support, då är denna rätt för dig!
ARTIKEL 1-10 AV 10.1  | Visa alla