Sport-BHar
  • Fri frakt över 699 kr
  • 1-4 dagars leveranstid
  • Öppet köp 14 dagar

Våra populäraste Sport-BH

Bästsäljare
Movement Sport-BH, Svart
Bästsäljande Sport-BH med fantastiskt stöd.
499kr
Bästsäljare
Kimberly Mjuk Sport-BH, Vit
Hög support, B-G kupa
499kr
Bästsäljare
Movement Sport-BH, Vit
Bästsäljande Sport-BH med fantastiskt stöd.
499kr
Bästsäljare
Kimberly Mjuk Sport-BH, Beige
Hög support, B-G kupa
499kr
Bästsäljare
Activate Sport-BH, Svart
Bekväm Sport-BH med skönt stöd.
449kr
Bästsäljare
Kimberly Mjuk Sport-BH, Svart
Hög support, B-G Kupa
499kr
Vilket stöd behöver du idag?

Att välja rätt Sport-BH kan vara svårt, vi hjälper dig att välja rätt. Oavsett vilken typ av stöd du är ute efter så hittar du det här. Vi har vunnit bäst i test vad gäller funktion och passform och tummar inte på kvalitén. Utgå från vilken sport du ska utöva, mycket rörelse och hopp kräver en sport-bh med högre support. Mjukare rörelser kräver inte lika mycket support. Men allt beror såklart på hur du vill att det ska kännas för dig.

Vad ska jag välja för support?


Upplever du att brösten skumpar runt och stör din träning? Inte länge till! För den större bysten som behöver lite extra stöd eller för den som vill hålla bysten tight på plats under högintensiv aktivitet rekommenderar vi våra behåar med "Extreme support". Tänk på att dessa sitter något tightare i modellen för att hålla på plats ordentligt. 

För en något mjukare modell som passar för aktiviter av inte lika hög intensivitet så som Yoga, golf, styrketräning och löpning rekommenderar vi våra behåar med "High Support" 

"Medium support" är vår mjukaste supportnivå och passar perfekt under t-shirten på jobbet eller när du bara vill ha en riktigt bekväm promenad-bh.