Amnings-BH | Funktionella behåar för mammor | Swegmark

Amnings-BH

Hitta den perfekta amnings-bh:n! Vi erbjuder dig funktionella och sköna amningsbh med god passform från våra varumärken Swegmark of Sweden och Abecita. Med rätt amnings-bh är du alltid bekväm och du får ett stöd som behövs när brösten känns ömma och spända. Våra bh för amning öppnas enkelt med en hand och har mjuka, vadderade och justerbara axelband för skön avlastning.
Filtrera Dölj filter
Storlek
Kupa
Färg
Varumärke
Mama Amnings BH, Svart
Mama Amnings BH, Svart
Amnings-BH med spetsdetaljer!
549kr
Svart
Mama Sport Amnings-BH, Svart
Mama Sport Amnings-BH, Svart
Stabil och bekväm med mjuka kanter
549kr
Svart
Leonarda Amnings-BH, Vit
Leonarda Amnings-BH, Vit
Bred rygg för bästa support
349kr (499kr )
Vit
Mama Amnings-BH, Vit
Mama Amnings-BH, Vit
Bred rygg för extra support och komfort
549kr
Vit
Leonarda Amnings-BH, Svart
Leonarda Amnings-BH, Svart
Bred rygg för bästa support
499kr
Svart
Smooth Line Amnings-BH, Svart
Smooth Line Amnings-BH, Svart
Mjuk amnings-bh med enkelt spänne och perfekt stöd.
279kr (399kr )
Svart

Sköna och bra amnings-bh:ar för nyblivna mammor

För dig som är nybliven mamma erbjuder vi sköna och lättanvända amnings-bh:ar. Välj om du vill ha en amnings-bh med eller utan bygel, vi har båda delar. Samtliga har lätthanterlig spänning som gör det lätt att knäppa upp när det är dags att amma.

För dig med en större byst finns det amningsbehåar i stora storlekar med bra support i form av breda och justerbara axelband. Vi har även helt sömlösa amnings-bh:ar för den första tiden när brösten kan variera i storlek och vara ömma, samt amnings-bh:ar med extra många hak i ryggen för att anpassa den efter kroppens olika storlek omfång under denna period.

Köp BH för amning

Oavsett vilken typ av behå du letar efter. Vare sig det är en amnings-bh med och utan bygel, en amnings bh med vaddering eller i ekologiskt material så hittar du det här. Tillsammans med innovativ funktion, vacker design och hållbara material.

Vi gör sköna och bekväma amnings-bh:ar med kupor för varje kropp och byst-form. I vårt sortiment hittar du amnings bh utan axelband som ger ett bra stöd utan att skära in i vitt och svart eller i en annan färg.

Det ska vara enkelt att köpa en bh online och för att hjälpa dig hitta den perfekta passformen skapade vi en enkel BH-guide. Du kan också höra av dig till vår kundsupport eller våra återförsäljare för att få hjälp med att hitta rätt bh storlek.

När ska du köpa din amningsbehå?

Ibland kan det vara skönt att köpa din amningsbh lite tidigare, då bysten börja växa under graviditeten. När det passar just dig är väldigt individuellt eftersom alla kroppar är olika, men om dina byst inte har börjat växa så mycket under graviditeten så brukar det räcka att köpa din amningsbh fyra till sex veckor innan förlossningen.

Tips! En mjuk amnings-bh utan bygel med mjukt och vadderat band ger ett skönt stöd, är bekväm och håller formen.