Minimizer BH för den större bysten | Swegmark

Minimizer

Hos oss hittar du bra modeller av minimizer från våra varumärken Abecita och Swegmark som är speciellt framtagen för dig med större storlek. En minimizer stramar åt bysten och gör att du upplever att brösten ser mindre ut. Våra minimizer har breda resår nertill för perfekt stöd och lyft. Välj mellan flera modeller och färger.
Filtrera Dölj filter
Storlek
Kupa
Färg
Varumärke
Iris Bygel-BH, Svart
Iris Bygel-BH, Svart
Ger stöd med minimizer effekt
499kr
Svart
Iris Bygel-BH, Vit
Iris Bygel-BH, Vit
Ger stöd med minimizer effekt
499kr
Vit

Vad är en minimzer bh?

En minimizer är en bh som är framtagen för dig med större byst och som vill skapa ett intryck av att brösten ser mindre ut. De är tillverkade av komprimerande material med kupor som pressar tillbaka brösten för att både ge stöd och skapa en vacker naturlig siluett. Det extra stödet ger dig inte bara ett slankare utseende, utan håller också bysten ordentligt på plats så att du kan känna dig bekväm när du rör dig. De fungerar helt enkelt tvärtemot en push-up-bh och kan få dina bröst att se en storlek mindre ut. Kanske kan det hjälpa dig att få på dig den där blusen eller skjortan som du älskar, men som sitter lite för tight över bysten? En minimizer passar nämligen lika bra under festklänningen och skjortan som under en vanlig t-shirt eller silkestopp.

Köp en minimizer hos Swegmark

Hos Swegmark kan du välja bland kvalitativa bh:ar som minskar brösten i bekväma och hållbara material. De är speciellt designade för dig med större byst och är utformade med stadiga bågar och breda resår nertill, vilket kommer att erbjuda dig ett perfekt lyft och stöd - samtidigt . Titta närmare på sortimentet och välj ut en minimizer bh i den färg och storlek som passar just dig!

BH som minskar bysten

För dig som har en stor byst och vill ha en bh som minskar bysten så rekommenderar vi en minimizer bh. Det är precis som det låter en bh som ger mindre byst. Det som brukar känneteckna en minimizer bh är att den har lite grundare kupor, vilket skapar en plattare profil och därmed ger intryck av en mindre byst.