Träningskalsonger från Salming Underwear | Swegmark

Träningskalsonger

Kalsonger från Salming Underwear är speciellt framtagna för aktiva män och passar utmärkt för varje typ av fysisk aktivitet. Materialet transporterar bort fukt och är anpassad för hög påfrestan.
Filtrera Dölj filter
Storlek
Färg

Underkläder för träning och fysisk aktivitet

Våra underkläder är speciellt framtagna för aktiva män och passar utmärkt för varje typ av fysisk aktivitet. Materialet transporterar bort fukt och är anpassad hög påfrestan. Oavsett vilken typ av kalsong du letar efter. Vare sig det är träningskalsonger herr med platta sömmar och extra stretch eller ett par bomullskalsonger som absorberar fukt som är anpassade för träning så hittar du det här. Vi har tagit fram och skapat underkläder för män i över 30 år och erbjuder bra kalsonger i hög kvalitet, innovativ design och hållbara material.

Brett utbud av kalsonger för träning

Just vilken kalsong som passar dig är beroende av kroppsform och användningsområde. För träning vill du använda ett par boxerkalsong som ligger närmast kroppen vid träning bland annat. Vi har också ett brett sortiment av vanliga kalsonger som passar perfekt oavsett tillfälle. Behöver du veta mer eller har en specifik fråga kan du alltid kontakta vår proffsiga kundtjänst eller läsa mer under varje produktbeskrivning.
För tillfället finns inga produkter under denna rubrik.