Trosor | Köp trosor med hög kvalitet och passform | Swegmark

Trosor

Vi på Swegmark har tillverkat olika typer av gördlar och trosor i över 50 år. Detta har gett oss en stor erfarenhet gällande kvalité, komfort och passform.

Sök efter artikelnr "12350-315" eller namn "Star"
Filtrera Dölj filter
Färg
Adamo Gördel, Svart
Bästsäljande stadig trosgördel med hög midja för extra stöd
249kr
Adamo Gördel, Plum
Bästsäljande stadig trosgördel med hög midja för extra stöd
249kr
Adamo Gördel, Vanilj
Bästsäljande stadig trosgördel med hög midja för extra stöd
249kr
Grace Gördel, Cream
Trosa med shaping-nät som håller in magen
299kr

Köp trosor online

För oss är en bra gördel en som håller in magen, formar midjan och samtidigt lyfter rumpan. Många av våra trosor har vackra detaljer i spets. I vår storleksguide hjälper vi dig att hitta en storlek som passar just dig. Hör gärna av dig till vår kundsupport eller våra återförsäljare för att få hjälp att hitta rätt trosa/gördel.

Oavsett vilken typ av damunderkläder du letar efter. Om det är ett par med trosor med hög midja, trosor med stöd för magen eller en gördel som lyfter och formar kroppen. Hittar du det här. Tillsammans med innovativ funktion, vacker design och hållbara material.

Vi gör trosor för varje kropp. I en mängd olika modeller, färger och material. Vi erbjuder fri frakt på köp över 599 kr och snabba leveranser. Så att du snabbt har dina nya trosor hos dig. 

Bläddra uppåt och titta runt. Det finns mycket att utforska. Hör gärna av dig till vår kundsupport eller våra återförsäljare för att få hjälp att hitta rätt trosa/gördel.