Sport-bh high support för extra stöd | Köp online | Swegmark

High SupportSök efter artikelnr "12350-315" eller namn "Star"
Magic Sport-BH, Svart
Sport-BH med formpressade, vadderade kupor.
449kr
Magic Sport-BH, Vit
Sport-BH med formpressade, vadderade kupor.
449kr
Sport-bh med high support

På Swegmark är vi noga med att aldrig tumma på kvaliteten. En sport bh för större byst från Swegmark är en bh som är designad för att hålla, leverera och överträffa förväntningar. För större byst och high support är det ett givet alternativ som går till botten med de behov som finns för dig med särskilda krav.

Stor kupa även på sport-bh

Detta är något som lätt glöms bort – helt i onödan. Vi vet att storleken på din byst inte spelar någon roll när det kommer till behovet av en sport-bh som får dig att prestera i bättre – i vardagen såväl som på gymmet. Vi har något för de flesta träningsformer och aktiviteter. En stor byst ska inte vara hinder när du ska göra det du vill, på dina villkor.

Ett bra stöd

Väljer du en sport-bh med kupa eller utan? Vi vet att många söker efter en bh med high support för maximalt stöd så att du kan göra mer utan komplikationer. Hos Swegmark hittar du sport-bh i allt från coolmax-material till modeller med formpressade, vadderade kupor för dig med större byst. Alltid med stil och komfort starkt i åtanke.

Att välja din sport-bh

Det här är faktiskt en hel liten vetenskap – som vi är bra på! Om du är osäker på vilken typ av sport-bh, stöd, material, kupa eller passform du letar efter kan du alltid kolla in vår bh-guide. Du kan också kontakta vår kunniga kundsupport för rådgivning. Vi har något för alla kroppstyper och förutsättningar och det är viktigt för oss att du hittar rätt. Därför har vi hela 84 olika storlekar.