Testdeltagare | Eyetracking | Swegmark

Välkommen till vår Eyetrackingstudie för kvinnor i Borås


Vill du vara med och hjälpa oss att utveckla vår hemsida till det bättre? Delta i vår spännande studie som utförs i Handelslabbet i Textil Fashion Center, beläget på Skaraborgsvägen 3 i Borås. Att delta är en enkel och rolig process som tar max 15 minuter av din tid!
Du kan delta under vecka 17 och 18 på följande tider:
tisdag kl 10-14
onsdag kl 13-17
torsdag kl 13-19
fredag kl 13-17

Som tack för din medverkan får du 20% rabatt på ett helt köp i vår webbshop! Perfekt nu när sommaren är på ingång och det är dags för nya badkläder. Om du hellre vill uppdatera din underklädesgarderob så hittar du ett brett utbud av BH:ar i oslagbar passform och komfort. Självklart får du också fri frakt på ditt köp.

Det är enkelt att delta. Klicka på knappen "Ansök nu" nedan. Då öppnas ditt e-postprogram med ett förifyllt meddelande, var snäll och lägg till de uppgifter vi efterfrågar nedan innan du skickar iväg ditt mejl till oss. Vi kommer att kontakta dig om du blir vald att delta i studien.

Anmäl dig redan idag och bli en del av vårt team för att förbättra användarupplevelsen på vår hemsida. Vi ser fram emot att träffa dig i Handelslabbet i Borås! Tack för att du hjälper oss att göra vår hemsida ännu bättre!
Om du har problem med att ansöka vi knappen ovan, så vänligen skicka ett mejl till support@underwearsweden.com så kontaktar vi dig!