Vanliga frågor | Swegmark Of Sweden
  • Fri frakt över 699 kr
  • 1-4 dagars leveranstid
  • Öppet köp 14 dagar

Vanliga frågor

 

Hur ändrar jag min beställning?

Om du vill ändra något i din beställning pröva att kontakta oss via support@swegmark eller 033-236130 så hjälper vi dig i den mån vi kan. Våra ordrar behandlas oftast direkt och går ut till plockning.


Hur sker leveransen?

Vi skickar som standard med PostNord Varubrev som är spårbart hela vägen till din brevlåda. Är paketet för stort levereras det till närmsta utlämningsställe. Försvinner brevet på vägen står Swegmark för detta. Om brevet är levererat i brevlådan så ersätter vi inte med nya varor. Har beställning skett med PostNord till paketombud sker leveransen till det ombud du valt och du kan enkelt följa din meställning via den Kollinr du fått skickat till dig. Det går också bra att följa försändelsen via PostNords egen app.

Hur gör jag om mitt paket inte kommit fram?

Vid utleverans från oss erhåller du alltid ett sms där du kan följa ditt paket. Om du ändå har frågor är du välkommen att oss via vår kundservice support@swegmark eller 033-236130 så hjälper vi dig spåra försändelsen.


Hur gör jag för att returnera?

1. Registrera din retur under "Mina Sidor" på www.swegmark.se genom att först logga in med dina användaruppgifter som du fick via mail när du gjorde ditt köp hos oss. Saknar du uppgifter, maila support@swegmark.com

2. Använd returformuläret online för att skapa ett returärende När du registrerat din retur, antecknar du returnumret på följesedeln som du fick med din försändelse och skickar med returen.

3. Packa varan/varorna väl, använd gärna originalemballaget.

4. Sätt på returfrakt-lappen + porto på paketet och lämna returen till ett postombud. Returfrakten bekostas av dig som kund.

5. Önskar du göra ett byte måste du göra en ny order.

Det tar ca 5 dagar för en retur att komma fram till oss och hanteras. Under högsäsong reserverar vi oss för längre ledtider.


Hur behandlar Swegmark mina uppgifter?

Vid en beställning uppger du personuppgifter såsom namn, adress, personnummer, datum och telefonnummer.

Av dessa personuppgifter tar Swegmark endast del utav namn, adress, datum och telefonnummer resterande hanterar enbart Klarna.
I samband med registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i verksamheten för att fullfölja våra åtaganden gentemot dig.
- Swegmark of Sweden AB lämnar inte ut personuppgifter till tredje part.
- Swegmark of Sweden AB behandlar alla personuppgifter i enlighet med Personuppgiftslagen. 
- Genom att registrera dina uppgifter samtycker du till att Swegmark sparar uppgifterna i våra kampanjregister.
- Swegmark kommer använda uppgifterna för att förbättra vår service och tjänster.
- Swegmark of Sweden AB kommer att samköra registret mot andra register inom Swegmark.

Om du inte längre vill vara kvar i registret ska du kontakta Kundtjänst.
I enlighet med Personuppgiftslagen har du rätt att kostnadsfritt en gång per år få ta del av dina personuppgifter som finns registrerade hos Swegmark of Sweden AB.
Begäran görs skriftligen till Swegmark of Sweden AB, Box 281, 501 13 Borås.
Om registrerade uppgifter är felaktiga har du rätt att få dessa rättade.


Vad kostar frakten?

Vi skickar alla våra standardleveranser med Postnord varubrev. Fraktfritt gäller vid köp av varor över 599 kr, vid köp av varor under 599 kr tillkommer fraktavgift på 49 kr. Efter lagd beställning tar det 2-5 arbetsdagar med detta leveranssätt. Vid eventuella förseningar meddelas detta och köparen har då rätt att häva köpet. Mot extra kostnad av 69 kr kan man också välja leverans genom PostNord paket till valfritt utlämningsställe samt till DHL Serivce Point.

Vilken storlek ska jag välja?

Ni kan använda vår BH-Guide för att få hjälp att välja rätt storlek på er BH - Klicka här 

Hur använder jag en rabattkod?

Rabattkod till i Kassan under rabattkod. När du aktiveras dras rabatten av automatiskt och du ser din totalsumma efter avdragen rabatt.

Vad är minsta ordervärde?

Minsta ordervärde är 100kr.