Jobba med oss
  • 1-3 dagars leverans
  • Fri frakt över 599 kr
  • Säker betalning med Klarna
Jobba med oss

Vi söker

Ekonomichef till Underwear Sweden AB

Underwear Sweden AB söker en affärsdriven och erfaren Ekonomichef med stort engagemang som vill vara med på den inslagna vägen att fortsätta utveckla bolaget och dess verksamhet. I koncernbolaget Underwear Sweden AB, ligger varumärkena Abecita, Swegmark och Salming Underwear.

Med fokus på redovisning och konsolidering leder du arbetet inom ekonomiavdelningen. Års- och månadsbokslut, budgetering, kalkylering, prognoser och framställande av ekonomiska rapporter till styrelsen omfattas också av uppdraget.

Som bolagets Ekonomichef agerar du bollplank och stöd inom ekonomifrågor till företagets VD och ledning. Du ingår i bolagets ledningsgrupp.

I rollen ingår även ansvar att effektivisera processer och analysera KPI:er som stödjer bolagets beslut och fortsatta utveckling.

Inom koncernen finns bl a ett produktionsbolag i Lettland så viss kalkylering kopplat till produktion, valutor, lagerberäkningar etc. är en del av arbetet.

Till din hjälp har du en ekonomiassistentsamt en extern konsult som är behjälplig inom löpande bokföring, bokslut och analyser utifrån behov.

Som Ekonomichef arbetar du också för att främja ett innovativt klimat och bidrar till att verksamheten och försäljningsvolymen utvecklas. Du inspirerar dina medarbetare och driver på aktiviteter som krävs för att nå bolagets mål.

Företaget arbetar i affärssystemet Microsoft Dynamics NAV och kommer att göra en uppgradering inom en snar framtid.

Din bakgrund

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom ekonomiområdet. Du har kanske arbetat som ekonomi- eller redovisningschef/ansvarig under ett antal år eller i motsvarande roll och har god kännedom om redovisningstekniska frågor samt har erfarenhet av ledningsgruppsarbete.

Du har varit med och drivit utveckling av arbetsmetoder och förändringsprojekt med syfte att fullfölja mål och hålla tidsplaner.

Du har god erfarenhet inom IT- och affärssystemområdet, är bra på att analysera verksamheten ur olika aspekter, har erfarenhet av att arbeta i projektform och kanske tidigare lett fusionsarbete.

Erfarenhet av tillverkande företag och retail är meriterande, liksom internationell erfarenhet.

Vem är du?

Som person har du god självkännedom och är trygg i din roll som ledare. Du är säker i din kompetens och har viljan, förmågan och drivet att utveckla.

Du kännetecknas av att vara självgående, har god samarbetsförmåga, lätt för att kommunicera på ett pedagogiskt sätt och tycker om att verka i förändring.

Vi erbjuder

Vi kan erbjuda en arbetsplats med en god gemenskap. Vi arbetar i en kreativ miljö med många spännande utmaningar då vi är inne i en tillväxt- och konsolideringsfas.

I denna rekrytering samarbetar vi med Executive Recruitment och ansvarig rekryterare är Senior Executive Recruiter Lars Eliason - lars.eliason@executiverecruitment.se, 0708-38 78 43.

Sök genom att klicka på länken nedan. Vi ser gärna att dina handlingar är i PDF-format.

Sista dag för ansökan är 2019-10-06. Vi håller intervjuer och presenterar kandidater löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Sök tjänsen via Retail Recruitment här

Kontakt

Namn: Lars Eliason
Titel: Senior Recruiter
Epost: lars.eliason@executiverecruitment.se
Telefon: +46 70-838 78 43

Villkor

Yrkestitel: Ekonomichef till Underwear Sweden AB
Anställningsform: Tillsvidare
Varaktighet: Tills vidare
Arbetstid: Heltid
Lönevillkor: Fast

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-10-06
Publiceringsdatum: 2019-09-13