Hitta rätt Sport-BH för din typ av träning!
  • Fri frakt över 699 kr
  • 1-4 dagars leveranstid
  • Öppet köp 14 dagar
Magic Sport-BH - SWEMARK

Hitta rätt Sport-BH för din typ av träning!

Det är viktigt att ha bra stöd anpassat för den typen av träning du utför, oavsett om du har en större eller mindre byst. Enligt oss så är sport-bh:n det viktigaste träningsplagget för att kunna ge allt under ett träningspass.

Innan du väljer en sport-bh bör du fundera på vilken typ av träning du ska använda den till och därefter välja din sport-bh. Har du stor byst bör du satsa på en sport-bh med Extreme Support oavsett vilken träning du ska utföra.

Tips på Sport-BH för lågintensiv träning

Under lågintensiv träning så ligger fokus på en mjuk sport-bh som ska kännas skön mot kroppen. En Sport-BH med medium support är perfekt för den lågintensiva träningen. Lägg fokus på detaljer som vadderade och justerbara axelband, så får du en sport-bh som kommer sitta perfekt.

Exempel på aktiviteter: Yoga, pilates, golf och promenader

Magic Sport-BH - SWEMARK
Magic Sport-BH - SWEMARK

Tips på Sport-BH för medelintensiv träning

Även här är det viktigt med komforten och att sport-bh:n sitter åt ordentligt, är vadderad och håller bysten på plats när du hoppar och rör dig. Tänk på att välja material som andas bra så att fukten från kroppen kan transporteras bort och ge dig en skön känsla under hela träningspasset.

Exempel på aktiviteter: Dans, ridning och skidåkning

Magic Sport-BH - SWEMARK
Magic Sport-BH - SWEMARK

Tips på Sport-BH för högintensiv träning

För högintensiv träning är det viktigt med mycket stöd i din sport-bh som håller brösten på plats. Därför är det viktigt att sport-bh:n har en bred resår under bysten för extra stöd samt vadderade axelband för extra avlastning. Även här är det en fördel om axelbanden är justerbara, det kommer ge dig maximal komfort och stöd.


Exempel på aktiviteter: Löpning, cirkelpass och crossfit.
Magic Sport-BH - SWEMARK
Magic Sport-BH - SWEMARK

Se alla våra Sport-BH HÄR