Framknäppt BH | Underkläder som lyfter och ger stöd | Swegmark
  • Fri frakt över 699 kr
  • 1-4 dagars leveranstid
  • Öppet köp 14 dagar

Framknäppt BH

En framknäppt BH är en bh som har knäppningen framtill. Normalt sätt har en bh sitt spänne bak, men här sitter den mellan kuporna istället. Detta underlättar när du ska knäppa din bh. Framknäppta BH:ar från Swegmark of Sweden & Abecita är lika snygga som enkla att ta på sig. Knäppningen sitter framtill mellan kuporna så det är bara att stoppa in armarna i behån och knäppa. Vi har ett brett utbud av olika storlekar och färger och  våra bh:ar är tillverkade i mjukt öko-tex certifierat material, och ger ett fantastiskt lyft även för större byst och har vadderade axelband för extra stöd.
Filtrera Dölj filter
Storlek
Kupa
Färg
Varumärke
Clean Curves Framknäppt Mjuk-BH, Svart
En formpressad mjuk-bh med knäppning framtill.
449kr
Clean Curves Framknäppt Mjuk-BH, Beige
En formpressad mjuk-bh med knäppning framtill.
449kr
Maj Framknäppt Mjuk-BH, Creme
Stadig framknäppt mjuk-bh i skönt material
449kr
Maj Framknäppt Mjuk-BH, Vit
Stadig framknäppt mjuk-bh i skönt material
449kr

Mjuk BH med framknäppning

Visste du att en bh helst ska knäppas med kuporna placerade över brösten, och alltså inte snurras runt torson? Detta för att den ska behålla sin form och sitt stöd så länge som möjligt. Det kan dock vara lite knepigt med en bakknäppt bh eftersom du inte kan se vad du gör när hakarna och hyskorna sitter bak på ryggen, men med en framknäppt bh är det enkelt att både knäppa av och på.

Ger stöd och lyfter

Förutom att vara bekväm och lätt att ta på och av, erbjuder en bh med framknäppning dessutom ett fantastiskt stöd och ett bekvämt lyft för bysten. Köp en mjuk framknäppt bh från Swegmark eller Abecita och testa du också!